De rally is officieel gestart!

Niet gehinderd door enige kennis over rally rijden ga ik verslag doen van de eerste Jeroen Bosch Rally. Vanmorgen kwamen druppelsgewijs  75 klassieke automobielen de Parade in Den Bosch oprijden voor de start van de rally. Ik zit in de persmobiel, een Hummer H1 dus wat er ook gebeurd de pers kan altijd bij het nieuws komen!

Veel publiek kwam kwijlend kijken naar al het moois dat op het plein stond opgesteld, even was de parade weer een parkeerplaats maar nu met enkel fantastisch mooie wagens! Maar al snel raakte het plein weer leeg want vanaf 900 uur start er iedere minuut een equipe. Ronkende uitlaten, jankende motoren en de rally is van start met als eerste Bert Kersten en John Groenewoud in de Bentley Sportscar Burton Hofmann 1931

De eerste stop is het Eurocircuit in Valkenswaard en als de helft van de deelnemers is gestart blazen wij in de Hummer een stukje mee op de route maar dan vol gas naar de stop om ze op te vangen!

Volg ons ook op twitter @JBRally