Nieuwe website online!

Maandag 26 september hield de Jeroen Bosch Rally organisatie een Review & Release bijeenkomst in stadion ‘De Vliert’

Natuurlijk was er een terugblik op editie 2011, de getalenteerde navigator Willem van Leeuwen nam de verschillende gebruikte routesystemen nog een keer door en gaf wat tips waar op te letten tijdens de rally. Zo liet hij wat trucjes zien die bij het uitzetten van een rally gebruikt worden om de rijders te foppen…

En natuurlijk werd er ook stil gestaan bij de van editie 2012, met tromgeroffel werden de nieuwe banieren onthuld met wederom een fantastisch mooie illustratie met dank aan Patrick van der Heyden van AGH. De route naar Spa Francorchamps wordt uitgezet door Valentijn de Jong en Willem van Leeuwen van Novus Leo.

De presentatie van 26 september kunt u hier in PDF downloaden.

Op de website zal de komende periode alle belangrijke informatie worden geplaatst met betrekking tot de rally welke op 15 en 16 juni 2012 zal worden verreden. Daarnaast zal ook het inschrijven en aandragen van deelnemers dit jaar online verlopen. Houdt u de website en onze twitter @JBrally goed in de gaten!