Eindejaarsbijeenkomst geslaagd!

Tijdens een sfeervolle eindejaarsbijeenkomst in het Bossche winterparadijs op de Parade werd de eigen State Of Art kledinglijn van de Jeroen Bosch Rally gelanceerd, de opbrengst van de kleding verkopen gaan natuurlijk ook naar het goede doel! En we zijn ook zeer blij met uw aankopen!

De legendarische historie die Audi in de rallysport heeft opgebouwd straalt ook af als nieuwe hoofdsponsor van de Jeroen Bosch Rally, Kurt Verhees van Van den Udenhout is de stuwende kracht achter deze sponsordeal. Maar Van den Udenhout gaat verder! Op 24 maart aanstaande staan de top mecaniciens ter beschikking voor de deelnemers, zij kunnen hun bolides aanbieden voor een technische keuring, de monteurs zullen met raad en daad u bijstaan om ervoor te zorgen dat u veilig van start kan gaan in de rally!

Na het officiële gedeelte verplaatst het hele gezelschap zich voor de informele borrel in galerie Mark Peet Visser, nieuwe sponsor van de Jeroen Bosch Rally en deelnemer… Een mooi, bont gezelschap in een inspirerende omgeving, genietend van de kunst, wijn en hapjes. De meerderheid van het deelnemersveld  was aanwezig op deze geslaagde avond!