24 mei technische keuring

De 4de editie van de Jeroen Bosch Rally komt steeds dichter bij! En de 24ste is de verplichte technische keuring weer bij hoofdsponsor Van den Udenhout.  Naast dat de vakbekwame monteurs van Van den Udenhout uw wagen technisch keuren is deze dag ook een pre-meeting voor de officiële start! Deelnemers ontvangen deze dag ook de tassen met de rallyschilden, stickers, shirts, lanyards, petten, de door u bestelde merchandise en andere leuke verassingen!. Daarnaast zullen meerdere sponsoren een leuke braderie verzorgen. Natuurlijk zijn uw partner en kinderen ook welkom om ze deelgenoot te maken van het Jeroen Bosch Rally gevoel.

carwashTijdens deze korte keuring zal uw auto op diverse punten gecontroleerd worden, aangezien deze keuringspunten deel uitmaken van het rally reglement, mag er NIET worden gestart indien uw auto niet aan alle punten voldoet. Om de checklist voor de keuring te bekijken en de tijd waarop uw auto gekeurd wordt klikt u hier

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot het navigeren tijdens de Jeroen Bosch Rally, de route of het regelement? Dan staan de heren van Novus Leo, uitzetter van de Jeroen Bosch Rally, u tijdens de Technische Keuring graag te woord.

We zien u graag 24 mei aanstaande!