Huishoudelijke mededelingen 2015…

Het aftellen is nu echt begonnen! Om het voor uzelf nog wat makkelijker te maken graag nog aandacht voor de volgende punten:

Gasten bij de aankomst
Uiteraard bent u happy als u weer arriveert op de parade. Maar u wordt nog gelukkiger dit te delen met uw vrienden of familie. U kunt dus in het speciaal ingerichte vip stand uw gasten uitnodigen. Als u nu de gasten hier aanmeld dan zorgen wij dat voor u de speciale toegangs/ foodbandjes klaarliggen als u vrijdagochtend u zich meldt bij de inschrijfbalie. De eerste deelnemers arriveren vanaf 16.30 uur.

Reglement 2015
Het reglement en smoelenboek voor 2015 staat op de website; en kan hier worden gedownload. Lees dit goed door voor de start; hierin staat bijvoorbeeld ook beschreven hoe de stickers op uw auto moeten zitten, maar vooral de kaartlees reglementen die u helpen het spelletje beter te spelen!

Loterij 2015
U kunt nog tot volgende week loten kopen voor de Jeroen Bosch Rally loterij. Doe dit vooraf zodat u zeker bent van uw lot en de factuur direct op de juiste naam kan worden gezet. Doet u dit voor woensdag 15.00 uur dan ontvangt u s’avonds de mail met uw lotnummers. Wij hebben dit jaar wederom prachtige prijzen met als klapper het IWC Horloge, u krijgt dus spijt als u niet meedingt.

Klik hier om direct uw loten te reserveren.